Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Inloggen in de OpenStack-omgeving

De 'Horizon-webinterface' is een 'dashboard' van waaruit je je 'Virtual Datacenter', de OpenStack- implementatie van TransIP,  bestuurd. In de Horizon-webinterface vind je beheerfuncties zoals het uit-en aanzetten van instances, aanmaken van instances, de netwerkconfiguratie van je project beheren, etc. 

In deze handleiding log je via de 'Horizon-webinterface' in op je 'Virtual Datacenter'.


 

Ga naar de inlogpagina en log in met de inlogegevens die je hebt ontvangen in je mail-box met het onderwerp 'Ga nu aan de slag met Virtual Datacenter'.

Kies op de inlogpagina onder 'Domain' voor 'Default' als het project besteld is via CloudVPS, of voor 'TransIP' als het via TransIP besteld is.

Als je niet zeker weet welke optie je moet kiezen, probeer dan beide opties om in te loggen.

log in pagina

Je bent nu ingelogd in de Horizon-Webinterface. Op de OpenStack-website vind je uitgebreide documentatieover het gebruik van OpenStack, of neem een kijkje in onze Knowledge Base.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op