Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Afgenomen diensten verlengen

Alle diensten die je bij ons afneemt worden automatisch verlengd, tenzij je deze voor verlenging opzegt. Je loopt dus niet het risico dat je per ongeluk belangrijke diensten kwijtraakt en hoeft het niet aan ons door te geven als je je diensten wilt verlengen.

Een overzicht van de verleng- en facturatiedata van je diensten kan je altijd terugzien in je controlepaneel. Ga hierbinnen rechtsboven naar je gebruikersnaam en klik op 'Mijn Account'. Ga vervolgens naar het tabblad 'Diensten' om een overzicht van je diensten terug te vinden.

Onze SSL-certificaten van Sectigo zijn hierop de uitzondering. Deze SSL-certificaten sluit je af voor een jaar waarna deze zullen verlopen. Je ontvangt tijdig een bericht als de verloopdatum van je SSL-certificaat nadert.

Let op: Onze leverancier van Sectigo SSL-certificaten is een Nederlands bedrijf en biedt alleen SSL-certificaten aan voor klanten die in Nederland gevestigd zijn. Om die reden zijn onze Sectigo SSL-certificaten alleen via ons Nederlandse portaal te bestellen door klanten en bedrijven die zich in Nederland bevinden.

Het is verder mogelijk dat je e-mails ontvangt van ICANN, een overkoepelende domeininstantie. Hierin wordt vermeld dat de verlenging van je domeinnaam nodig is. Omdat wij domeinnamen automatisch voor je verlengen, kun je deze berichten negeren.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
rhoen000 7 oktober 2022 (#8918)

Wat is de verlengingstermijn? Een maand, een jaar, of...?

0
Matthijs van Beek Admin 22 mei 2018 (#1292)

@timostrating

De keuze voor een betaalmethode heeft daar geen invloed op, aangezien de facturen nog steeds opgemaakt worden. Het betekend niet dat bij iDeal betaling automatisch het geld van een rekening gehaald wordt, maar bij uitblijven van betaling zou wel een incasso traject gaan lopen.

Overigens heb je altijd inzage in wanneer diensten verlengd worden in je controlepaneel op https://transip.nl/cp/account/diensten

0
timostrating 20 mei 2018 (#1284)

Hoe zit het met een betaling via ideal. Ik neem aan dat dat niet magisch opeens ook verlengt kan worden en dat het geld ook automatisch van je rekening wordt gehaalt? of wel?

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op