Afgenomen diensten verlengen

Alle diensten die je bij ons afneemt worden automatisch verlengd, tenzij je deze voor verlenging opzegt. Je loopt dus niet het risico dat je per ongeluk belangrijke diensten kwijtraakt en hoeft het niet aan ons door te geven als je je diensten wilt verlengen.

Een overzicht van de verleng- en facturatiedata van je diensten kan je altijd terugzien in je controlepaneel. Ga hierbinnen rechtsboven naar je gebruikersnaam en klik op 'Mijn Account'. Ga vervolgens naar het tabblad 'Diensten' om een overzicht van je diensten terug te vinden.

Onze SSL-certificaten van Sectigo zijn hierop de uitzondering. Deze SSL-certificaten sluit je af voor een jaar waarna deze zullen verlopen. Je ontvangt tijdig een bericht als de verloopdatum van je SSL-certificaat nadert.

Let op: Onze leverancier van Sectigo SSL-certificaten is een Nederlands bedrijf en biedt alleen SSL-certificaten aan voor klanten die in Nederland gevestigd zijn. Om die reden zijn onze Sectigo SSL-certificaten alleen via ons Nederlandse portaal te bestellen door klanten en bedrijven die zich in Nederland bevinden.

Het is verder mogelijk dat je e-mails ontvangt van ICANN, een overkoepelende domeininstantie. Hierin wordt vermeld dat de verlenging van je domeinnaam nodig is. Omdat wij domeinnamen automatisch voor je verlengen, kun je deze berichten negeren.