Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Hoe maak ik gebruik van een Early Access webhostingpakket?

Met de Early Access voor webhosting kun aan de slag met ons nieuwe webhostingplatform en controlepaneel. Meer informatie over wat de Early Access inhoudt en de mogelijkheden vind je in het artikel 'Wat is de webhosting Early Access?'

In dit artikel vind je meer informatie over het bestellen van het pakket en leggen we uit hoe je vervolgens naar het nieuwe controlepaneel navigeert om het Early Access pakket te kunnen beheren.

 


Hoe bestel ik een Early Access webhostingpakket?

 

Heb je een domeinnaam bij TransIP waar je een webhostingpakket op wil activeren? Via de webhosting productpagina kun je een nieuw webhostingpakket bestellen. Je hebt daar de keuze tussen een gebruikelijk webhostingpakket of een Early Access webhostingpakket. Als je alvast wil uitproberen wat de mogelijkheden zijn van het nieuwe webhostingplatform, kies dan voor een Early Access pakket.

Na het afronden van de bestelling zal het pakket na enkele minuten actief zijn in je account. Je ontvangt van ons per e-mail een bevestiging zodra dit het geval is. Je kunt vervolgens aan de slag!

 


Hoe navigeer ik naar het nieuwe controlepaneel?

 

Zodra je een dienst actief hebt in je TransIP account welke vanuit het nieuwe controlepaneel beheerd kan worden (een VPS, OpenStack of een Early Access webhostingpakket), heb je toegang tot het nieuwe controlepaneel.

Log in op het controlepaneel zoals je gewend bent via de website en klik vervolgens rechtsboven op het tandwiel. Onder je gebruikersnaam vind je de knop terug om naar het nieuwe controlepaneel te gaan.

Navigeer naar het nieuwe controlepaneel


Je kunt ook deze link gebruiken om direct in te loggen op het nieuwe controlepaneel.

 

Een derde optie om naar het nieuwe controlepaneel te gaan voor het beheren van je Early Access webhostingpakket vind je aan de rechterzijde wanneer je het webhostingpakket opent in je huidige controlepaneel.

Navigeer naar je Early Access webhosting in het nieuwe controlepaneel


 
Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.
 
Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op