Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Wat is de webhosting Early Access?

Ons webhostingplaftorm wordt aanzienlijk verbeterd! Voordat we iedereen gaan verblijden met extra features en mogelijkheden heb je de kans om dit alvast uit te proberen. Met een 'Early Access' webhostingpakket kun je als een van de eersten gebruik maken van de nieuwe omgeving.

Een Early Access betekent naast nieuwe mogelijkeden ook dat er op de achtergrond nog wordt gesleuteld aan de nieuwe omgeving. Zie je ruimte voor verbetering? Dan horen we dat graag! Alle feedback verzamelen wij om een beter eindproduct te kunnen leveren.

In dit artikel vind je meer informatie over de nieuwe mogelijkheden van het Early Access webhostingplatform en hoe je ons kan helpen om het platform en het controlepaneel te verbeteren.


Wat is er nieuw?

In de Early Access voor webhosting zijn er een aantal zaken anders dan je gewend bent bij onze webhostingpakketten. Een Early Access webhostingpakket beheer je namelijk vanuit een nieuw controlepaneel. Dit controlepaneel bevat naast een nieuwe look, meer opties om jouw dienst(en) te beheren.

Een aantal features die je alvast kunt gebruiken bij een Early Access webhostingpakket:

  • SSH-toegang.
  • Wijzig zelf je PHP-settings.
  • Er zijn meer PHP-modules beschikbaar dan voorheen, waaronder Imagick en ionCube.
  • Meer opties voor het installeren van een CMS. Zo kun je jouw gewenste WordPress versie selecteren bij het installeren. Ook kun je direct je WordPress inloggegevens aanmaken via het controlepaneel.
  • Extra caching opties (Varnish, Redis, en RAM-disk) waarmee je jouw website nog sneller kan maken.

Hoe doe ik mee?

Via de webhosting productpagina kun je een nieuw webhostingpakket bestellen. Je hebt dan de keuze tussen een gebruikelijk webhostingpakket of een Early Access webhostingpakket. Wil je alvast uitproberen wat de mogelijkheden zijn van het nieuwe webhostingplatform, kies dan een Early Access pakket. Via het artikel 'Hoe maak ik gebruik van een Early Access webhostingpakket?' vind je meer informatie over het bestellen hiervan.

Het is nog niet mogelijk om een huidig webhostingpakket om te zetten naar een Early Access webhostingpakket en vice versa. Bedenk dus voor het bestellen van een pakket of je een vertrouwd webhostingpakket wil, of een Early Access webhostingpakket.

We horen graag jouw mening over de nieuwe omgeving. Je kunt ons feedback geven via de pop-up rechtsonder in het nieuwe controlepaneel. Is er iets dat volgens jou beter kan? Klik dan op die betreffende pagina in het controlepaneel op 'Goed' of 'Niet goed' om vervolgens je feedback met ons te kunnen delen.

geef je feedback over het nieuwe controlepaneel


In dit artikel hebben we je uitgelegd wat de Early Access voor webhosting inhoudt.

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.
 
Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op