Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Waarom kan ik niet elk besturingssysteem op een X1 VPS installeren?

Besturingssystemen stellen steeds hogere eisen aan de benodigde specificaties. Omdat een BladeVPS X1 beschikt over 1 GB RAM geheugen en sommige besturingssystemen meer RAM vereisen, kun je sommige OS-en helaas niet installeren op een X1.

Dit geldt momenteel voor onderstaande besturingssystemen:

  • Arch Linux
  • Core
  • Fedora

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Deel dit artikel

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op