Waarom kan ik niet elk besturingssysteem op een X1 VPS installeren?

Besturingssystemen stellen steeds hogere eisen aan de benodigde specificaties. Omdat een X1 VPS beschikt over 1 GB RAM geheugen en sommige besturingssystemen meer RAM vereisen, kun je sommige OS-en helaas niet installeren op een X1.

Dit geldt momenteel voor onderstaande besturingssystemen:

• CentOS 8
  • Arch Linux
  • CoreOS
  • Fedora

Deze besturingssystemen kunnen wel op een X1 met een 1GB RAM add-on, of een X4 of groter worden geïnstalleerd.