Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Wat is een SandboxVPS?

Een SandboxVPS is een type VPS gericht op ontwikkelaars die tegen een competitieve prijs ideeën willen ontwikkelen en testen. De SandboxVPS maakt hiervoor exclusief gebruik van IPv6, heeft een iets kleinere schijf dan zijn grotere broers de BladeVPS of PerformanceVPS en komt zonder automatische back-ups.

Met uitzondering van CPU, RAM, IPv4-adressen, en schijf add-ons, kun je voor je SandboxVPS gebruik maken van vertrouwde add-ons, zoals (maximaal) één snapshot, Big Storage, de VPS-firewall in het controlepaneel, private networks en HA-IP(Pro).

Wanneer je de resources wil opschalen of je omgeving in productie wil nemen, kan de SandboxVPS te allen tijde geüpgraded worden naar een BladeVPS of PerformanceVPS door deze in productie te nemen. We leveren dan een kopie van je SandboxVPS op een nieuwe BladeVPS of PerformanceVPS. Meer informatie over dit proces vind je in deze handleiding.


 

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op