Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ik wil mijn webhostingpakket upgraden

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je jouw Doorstuurservice, E-mail Only pakket en Webhostingpakket kunt upgraden naar een (groter) webhostingpakket. Een (groter) webhostingpakket geeft je toegang tot meer webruimte, e-mailadressen en databases.

Op de productpagina van onze webhostingpakketten kun je zien welke voordelen een upgrade van jouw pakket exact biedt.Stap 1

Ga binnen het controlepaneel naar het tabblad 'Domein & Hosting' en vink in de linkerkolom het domein aan waar jouw huidige Doorstuurservice, E-mail Only pakket of webhostingpakket op staat.

Klik nu op 'Bijbestellen / Upgraden'.

Vink je domeinnaam aan en klik op Bijbestellen upgradenStap 2

Op de volgende pagina zie je naar welke pakketten je jouw huidige pakket kunt upgraden. Omdat we in dit voorbeeld al gebruik maken van een New Webhosting S-pakket, zijn in onderstaande afbeelding alleen de New Webhosting L- en XL-pakketten beschikbaar.

Kies hier naar welk pakket je wil upgraden

Klik nu onder het gewenste pakket op 'Bestel' en rond daarna de bestelling af.

De upgrade vindt nu vrijwel direct en zonder downtime plaats. De upgrade zorgt er puur voor dat jouw huidige pakket vergroot wordt, de bestanden die op jouw pakket staan worden hierbij op geen enkele manier aangepast.

Het is technisch niet mogelijk om een webhostingpakket automatisch te downgraden naar een kleiner pakket. Mocht je je huidige pakket willen verkleinen, dan raden we je aan het artikel 'Ik wil mijn webhostingpakket downgraden naar een kleiner pakket' te lezen.

Hierin wordt meer informatie gegeven over de reden waarom dit niet mogelijk is en zie je de stappen terug hoe je dit handmatig uit kunt voeren.In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je je pakket bij TransIP upgradet naar een groter pakket.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Nick Brouwer Admin 8 februari 2018 (#737)

@nicolasfirst

  1. Op dit moment is hier (nog) geen optie voor. We zijn continu bezig om onze producten te evalueren en te verbeteren, dus sluiten we dit niet uit! Ik raad je dan ook zeker aan om dit als Idee in te schieten binnen je controlepaneel. Op die manier komt jouw voorstel direct bij onze developers terecht :-)

  2. Ook dit is nu niet mogelijk, maar staat toevallig wel op onze feature request lijst. Ook hier raden we je aan om dit als Idee in te schieten. Hoe meer vraag hiernaar, hoe groter de kans dat dit wordt toegevoegd!

  3. Dat is zeker mogelijk! We hebben hier een artikel voor geschreven waarin dit stap voor stap wordt uitgelegd.
0
nicolasfirst 8 februari 2018 (#731)
  1. Kan ik ook meerdere domeinnamen koppelen aan één webhosting pakket. Bijvoorbeeld twee verschillende domeinnamen aan één webhosting pakket L?

  2. Ik heb een domeinnaam met een webhosting pakket S. Dit is voor een website die maar tijdelijk in de lucht is. Kan ik na afloop van de actie het webhosting pakket gebruiken voor een andere domeinnaam? Dus kan ik een webhosting pakket verhuizen van de ene domeinnaam naar de andere?

  3. Als ik een domeinnaam heb met webhosting pakket L, en deze domeinnaam kent vier subdomeinen, kan ik dan voor deze subdomeinen aparte Wordpress sites met eigen databases en thema´ s daaronder hangen?

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op