Winkelwagen

Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

Ik wil locales gebruiken in PHP op webhosting

Een Locale is een PHP identifier die wordt gebruikt om een taal of regionaal specifiek gedrag van een API op te halen.

De volgende Nederlandstalige locales zijn op de Webhosting-servers beschikbaar. Deze kan je gebruiken met de setlocale-functie in PHP.

• nl_AW
    • nl_BE
    • nl_BE.utf8
    • nl_BE@euro
    • nl_NL
    • nl_NL.utf8
    • nl_NL@euro

Voor een volledige lijst van alle beschikbare locales kun je het commando 'locales -a' gebruiken in SSH.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op