Er zijn recent phishingmails verzonden uit naam van TransIP. Hierin wordt vermeld dat je account en diensten geblokkeerd zouden zijn en je je account moet bevestigen. Klik niet op de link in de e-mail. Heb je dit wel gedaan, wijzig dan direct je wachtwoord. Voor vragen kun je een bericht sturen naar onze supportafdeling. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Prijsverschil Windows Server op VPS vs high-performance VPS

Voor je Windows Server bij TransIP kun je gebruik maken van een VPS of high-performance VPS. De prijs van de Windows Server-licentie ligt voor een high-performance VPS (20,00 ex BTW per 2 CPU cores) hoger dan voor een reguliere VPS (12,50 ex BTW). Dit verschil zit hem in de manier waarop Microsoft de prijs voor Windows Server-licenties berekent:

Microsoft berekent maandelijkse Windows Server-licentiekosten op basis van het totale aantal CPU cores van de hypervisor die je VPS host. Onze high-performance VPS'en maken gebruik van dedicated CPU cores, oftewel: CPU cores zijn voor jou gereserveerd. Er kunnen daardoor minder high-performance VPS'en op één hypervisor staan dan bij reguliere VPS'en, waar CPU cores shared zijn. Dit zorgt ervoor dat de kosten van Windows-licenties over minder high-performance VPS'en gespreid kunnen worden, waardoor de gemiddelde licentieprijs hoger uit komt.

Daarmee zijn we aan het eind gekomen van dit artikel over het prijsverschil van Windows Server-licenties tussen VPS'en en high-performance VPS'en.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Probeer BladeVPS een maand gratis

Maak van jouw volgende website of applicatie een succes op BladeVPS PureSSD. Probeer direct of een self-managed VPS iets voor jou is; de eerste maand krijg je van ons :-)!

Start nu je gratis maand