Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ik wil mijn STACK code verzilveren

In dit artikel leggen we uit hoe je jouw STACK-invitecode kunt verzilveren om vervolgens direct aan de slag te gaan met STACK.


Je STACK code verzilveren

Log in op je controlepaneel en ga naar het tabblad 'STACK'. Hier kun je direct je STACK-invitecode invullen en activeren.

verzilver je STACK code in je controlepaneelGeef nu een gebruikersnaam en een wachtwoord op. Deze gebruik je wanneer je wil inloggen op je STACK in de webinterface, apps voor Android of iOS, de desktopapplicatie of als je STACK als netwerkschijf wilt koppelen.

Ben je zover, klik dan op 'Ga verder'.

afbeelding van je STACK gebruikersnaam kiezenJe hebt nu de keuze om direct een nieuwe domeinnaam te bestellen om aan STACK te koppelen. Als je een bestaand domein wilt koppelen, klik je nu eerst op 'Ga verder, dit doe ik later'. Jouw STACK wordt nu zo snel mogelijk opgeleverd!

Wil je na het verzilveren van je STACK-invitecode een bestaand domein aan je STACK koppelen, volg dan de stappen in het artikel 'Mijn webadres aan STACK koppelen'.

Om direct aan de slag te gaan met STACK, raden we je aan om het artikel 'Ik wil STACK gaan gebruiken' te lezen. Hier vind je handleidingen terug voor de verschillende manieren waarop je STACK kunt gebruiken.In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je je STACK-invitecode verzilvert.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Deel dit artikel

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 16 juli 2018 (#1609)

@amarsman57

Ik raad je hiervoor aan een bericht te sturen naar onze supportafdeling. Zij zullen nagaan of het nog mogelijk is je code te verlengen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderkant van deze pagina of de knop 'Contact' in je controlepaneel.

0
amarsman57 15 juli 2018 (#1605)

programman zeg dat de code verlopen is. wat nu????

0
Nick Brouwer Admin 4 juli 2018 (#1546)

@llabyrint

Codes die nog opgestuurd worden zijn een week geldig. Ik raad je aan om een bericht te sturen naar onze supportafdeling. Zij zullen nagaan of je code nog verlengd kan worden.

Je kunt hen benaderen via de knop 'Neem contact op' aan de onderkant van deze pagina.

0
llabyrint 2 juli 2018 (#1537)

Ik ben net terug van een reis en de invite code is al verlopen. Kan niet vinden wat te doen. Graag advies,AES

0
Nick Brouwer Admin 15 mei 2018 (#1253)

@cmoejes

Geen probleem! Stuur je code naar onze supporters en zij kunnen hem voor je verlengen :-)

Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

0
cmoejes 14 mei 2018 (#1252)

beste,

Bij het activeren van mijn stack opslag krijg ik de melding "Deze invite code is verlopen", deze invite kreeg ik tien dagen geleden tijdens mijn verblijf in het buitenland en was niet in de gelegenheid deze te activeren. Kan dit alsnog?

met vriendelijke groet, Cees Moejes

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op