Ik wil mijn STACK code verzilveren

In dit artikel leggen we uit hoe je jouw STACK-invitecode kunt verzilveren om vervolgens direct aan de slag te gaan met STACK.

Je STACK code verzilveren

Log in op je controlepaneel en ga naar het tabblad 'STACK'. Hier kun je direct je STACK-invitecode invullen en activeren.

verzilver je STACK code in je controlepaneel

Geef nu een gebruikersnaam en een wachtwoord op. Deze gebruik je wanneer je wil inloggen op je STACK in de webinterface, apps voor Android of iOS, de desktopapplicatie of als je STACK als netwerkschijf wilt koppelen.

Ben je zover, klik dan op 'Ga verder'.

afbeelding van je STACK gebruikersnaam kiezen

Je hebt nu de keuze om direct een nieuwe domeinnaam te bestellen om aan STACK te koppelen. Als je een bestaand domein wilt koppelen, klik je nu eerst op 'Ga verder, dit doe ik later'. Jouw STACK wordt nu zo snel mogelijk opgeleverd!

Wil je na het verzilveren van je STACK-invitecode een bestaand domein aan je STACK koppelen, volg dan de stappen in het artikel 'Mijn webadres aan STACK koppelen'.

Om direct aan de slag te gaan met STACK, raden we je aan om het artikel 'Ik wil STACK gaan gebruiken' te lezen. Hier vind je handleidingen terug voor de verschillende manieren waarop je STACK kunt gebruiken.

In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je je STACK-invitecode verzilvert.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.