Ik wil mijn Hotmail / Outlook mail doorsturen naar mijn TransIP mail

Tutorial doorstuurservice instellen in Hotmail/Outlook

In de onderstaande handleiding laten wij jou stap voor stap zien hoe je instelt dat alle e-mails die binnen komen op je oude Hotmail/Outlook adres automatisch naar je nieuwe TransIP adres worden doorgestuurd.

Stap 1: Begin in je oude Inbox, ga rechtsboven naar E-mail-instellingen en klik op Verbonden accounts

afbeelding van de Outlook inbox

Stap 2: Klik op Doorsturen

afbeelding van de Outlook doorstuur instellingen

Stap 3: Vink Doorsturen starten aan en vul vervolgens je nieuwe email adres in. Als je een kopie van je doorgestuurde berichten in je oude emailaccount wilt bewaren, kan je dit ook aanvinken. Klik op Opslaan en that’s it! Vanaf nu worden al jouw e-mails automatisch doorgestuurd naar je nieuwe adres.

afbeelding van de ingestelde Outlook doorstuur instellingen