Ik wil een DirectAdmin lifetime licentie

Met een DirectAdmin lifetime licentie betaal je slechts eenmaal een vast bedrag en kun je deze licentie vervolgens vrij gebruiken binnen ons netwerk. De licentie is te gebruiken op 1 VPS / server tegelijk, maar je kunt dit altijd door ons laten aanpassen en zo vaak DirectAdmin (her)installeren als je maar wilt. Om een DirectAdmin lifetime licentie te bestellen stuur je ons een bericht via jouw controlepaneel onder Contact. Vermeld hierin de volgende informatie:

• Extern IP-adres van de server.
  • Hostnaam van de server (bijv. server.example.com). Let op: Dit moet altijd een subdomein zijn.
  • Besturingssysteem inclusief -versie en -architectuur (32/64-bit) (zie DirectAdmin: ondersteunde OS-versies).
  • Bedrijfsnaam (wanneer je de licentie op een eigen bedrijfsnaam wilt aanvragen).

Daarnaast zul je in dat bericht akkoord moeten gaan met de eenmalige kosten van € 59,- exclusief BTW.

Let op! Het is alleen mogelijk om een DirectAdmin lifetime licentie te bestellen voor een VPS die nog GEEN actieve DirectAdmin licentie heeft. Dit betekent dat:
  • Een eventuele trial-licentie op dit IP-adres eerst moet worden geannuleerd bij DirectAdmin.
  • Je niet kunt 'upgraden' vanaf een voorgeïnstalleerde (maandelijkse) DirectAdmin installatie.

Mocht je wel in plaats van een maandelijkse licentie gebruik willen maken van een lifetime licentie, dan zul je eerst een kaal OS (uiteraard na het maken van een back-up van de huidige data) moet installeren alvorens wij een dergelijke licentie voor je kunnen aanmaken.

Meer informatie over DirectAdmin vind je terug op onze website of op de website van DirectAdmin zelf.