Probeer BladeVPS een maand gratis

Maak van jouw volgende website of applicatie een succes op BladeVPS PureSSD. Probeer direct of een self-managed VPS iets voor jou is; de eerste maand krijg je van ons :-)!

Start nu je gratis maand

DirectAdmin: ondersteunde OS-versies

Onze standaard 'pre-installed' versie van DirectAdmin komt altijd geïnstalleerd op basis van CentOS 7.x. Wanneer je echter een eigen licentie bezit of gebruik maakt van een DirectAdmin lifetime licentie dan kun je dit op de volgende operating systems installeren op ons VPS-platform:

• CentOS: 6.x, 7.x
  • FreeBSD: 9.x, 10.x, 11.x
  • Debian: 6.0, 7.0, 8.0
  • Ubuntu: Is afgeleid van Debian en wordt vanaf 12.04 ondersteund

Zie voor meer informatie over de systeemvereisten en de meest recente versie van de lijst met ondersteunde OS versies: Getting Started with DirectAdmin: What kind of server do I need?.