Ik wil extra gebruikers aanmaken voor mijn account bij TransIP

Momenteel is het niet mogelijk om extra gebruikers aan te maken binnen je TransIP account. Je hebt één login en enkel met deze gegevens kun je (iemand laten) inloggen op jouw account. In dit account heb je de volledige toegang tot het beheer van je gegevens en diensten.

Er zijn daarentegen wel mogelijkheden om toegang te geven tot de webruimte van je webhostingpakket via SFTP gegevens, het beheer over VPS diensten en factuurinformatie.

SFTP-gegevens

Wanneer je bijvoorbeeld je websitebouwer toegang wilt geven tot de webruimte van een webhostingpakket, kun je hem of haar voorzien van de SFTP-gegevens. Deze gegevens vind je te allen tijde terug in je controlepaneel.

Ga hierbinnen naar 'Domein & Hosting' en selecteer links je domeinnaam (niet aanvinken).

Klik nu op 'Jouw website beheren', gevolgd door 'SFTP Bestandsbeheer'. Klik nu rechtsboven op het tandwiel en daarna op 'SFTP Gegevens'.

Deze gegevens worden gebruikt om in te loggen op een SFTP-programma, zoals Filezilla en Cyberduck. Met deze SFTP-programma's upload je eenvoudig de bestanden van je website. Mocht je websitebouwer aan de slag willen gaan met je website, dan kun je hem deze gegevens meegeven.

Toegang tot VPS-diensten

Voor het beheer van een VPS kun je iemand, indien van toepassing, toegang geven via SSH/RDP of deze toegang opzetten via de API. Let wel dat wij hier geen inhoudelijke ondersteuning op bieden.

Factuurinformatie

Indien iemand alleen toegang behoort te hebben tot de factuurinformatie, kun je de facturen mailen vanuit je controlepaneel of deze persoon instellen als administratieve contactpersoon. Zie ook het artikel 'Een kopie van een factuur opvragen' voor meer informatie.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.