Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ik wil een handtekening instellen in de TransIP webmail

Met de TransIP webmail beschik je over een overzichtelijke omgeving om je e-mails te lezen en te versturen. 

In dit artikel leggen we uit hoe je een handtekening onder je e-mails binnen de webmail instelt.

Voor een overzicht van de andere functies van de TransIP webmail kun je terecht in het artikel 'Hoe maak ik gebruik van de TransIP webmail?'


Handtekening instellen

Klik binnen de webmail rechtsboven op 'Instellingen'. Klik in het volgende venster aan de linkerzijde op 'Identiteiten' en selecteer het e-mailadres waar je de handtekening voor wil instellen.

afbeelding van webmail identiteit en handtekening

Naast 'Ondertekening' kun je naar wens een eigen handtekening aanpassen en opslaan. Mocht je meer opties willen voor het instellen van de handtekening, vink dan onder 'Ondertekening' het vakje aan naast 'HTML-ondertekening'.


Voeg een afbeelding toe aan de handtekening

Je kunt ook eenvoudig afbeeldingen toevoegen, maar let op dat deze bij elkaar maximaal 64 kilobyte groot mogen zijn en dat je de optie 'HTML-ondertekening' onder 'Ondertekening' aanvinkt.

Er wordt nu een menu aan de ondertekening toegevoegd. Klik hier op het icoon met de afbeelding om een afbeelding uit te kiezen.

Kies een afbeelding voor in de handtekening

Om de afbeelding in verzonden berichten mee te sturen, is het bij het opstellen van berichten via de webmail van belang dat je de tekstverwerker omzet naar HTML.

Die doe je door bij het opstellen naast 'Soort tekstverwerker' voor 'Opgemaakt (HTML)' te kiezen. Je ziet vervolgens de afbeelding van de handtekening ook in het tekstveld van je op te stellen e-mailbericht terug.

afbeelding van webmail html aanzetten

Om afbeeldingen op basis van HTML ook in ontvangen berichten te zien, is het van belang dat je de weergave van ontvangen berichten omzet naar HTML.

Dit doe je door rechtsboven in je webmail op Instellingen te klikken en vervolgens op Instellingen > Berichtenweergave > en 'Toon berichten in HTML-opmaak' aan te vinken.

afbeelding van webmail html aanzetten

Let op: De handtekening die je aan de hand van dit artikel instelt, geldt alleen voor verzonden e-mails vanuit de TransIP webmail.

 

Als je een ander mailprogramma (zoals Outlook of Thunderbird) gebruikt om e-mails te sturen, is het van belang dat je daarbinnen ook een handtekening instelt.In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je een handtekening instelt in de TransIP webmail.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Nick Brouwer Admin 13 april 2018 (#1106)

@emtrust

Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' onder dit artikel te gebruiken.

0
emtrust 12 april 2018 (#1103)

LS

Ik heb een volgens de instructie een ondertekening gemaakt en de vinkjes gezet, maar de opmaak en het plaatje komen niet als ingevoerd mee in een bericht. Wat moet ik doen?

Met vriendelijke groet,

Mathieu Moons

plaatje en lijnen

INTEGRITY AS A SERVICE Emtrust M.F. Moons Directeur - vertrouwenspersoon Van Boetzelaerlaan 22 3828 NS Amersfoort E-mail: moons@emtrust.nl Tel: 0032 (0)6 39 777 213

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op