Je SSL-Certificaat verlengen

Bij TransIP kun je je SSL certificaat vanaf 90 dagen vóór de verloopdatum al verlengen. De resterende dagen worden dan opgeteld bij het verlengde certificaat. Je verlengt je certificaat als volgt:

Stap 1

Log in op je controlepaneel, ga naar het tabblad 'Domein & Hosting' en klik links op de naam van je domein.

Stap 2

Scroll aan de rechter kant naar onderen naar 'SSL-certificaten' en klik achter het gewenste SSL-certificaat op 'Beheren'.

ssl certificaten beheren

Stap 3

Klik onderaan op 'Vernieuwen'.

ssl certificaat vernieuwen

Stap 4

Je krijgt nu optie om een type SSL-certificaat te kiezen. Er wordt een nieuw aanvraagproces gestart voor je certificaat, zie dit artikel voor de stappen die daarbij komen kijken.

ssl certifcaat bestellen

• Bij een verlenging ontvang je een nieuw SSL-certificaat op basis van dezelfde gegevens in je oude SSL-certificaat
  • Afhankelijk van het type certificaat die je uitkiest, zullen er bepaalde validatiestappen opnieuw moeten worden doorlopen