Wat is het verschil tussen Automatisch beheer en Eigen beheer met jullie SSL certificaten?

Bij het aanvragen van je certificaat, of een heruitgifte, zul je de keuze krijgen tussen "Standaard beheer" of "Geavanceerd beheer". Het verschil zit in het beheer van de passphrase.

afbeelding ssl beheren

Wanneer je kiest voor "Standaard beheer" nemen wij je alles uit handen. Je kunt vervolgens met één klik op de knop je SSL certificaat installeren op je hostingpakket. Ook kun je met één klik het certificaat downloaden en eventueel op je eigen VPS installeren.

Wanneer je kiest voor "Geavanceerd beheer" heb je zelf de controle over je passphrase. Deze zul je op moment dat je op Geavanceerd beheer klikt te zien krijgen. Sla deze goed op, want je zal hem nodig hebben bij het installeren of decrypten van jouw SSL certificaat.