Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Hoe lang duurt het terugzetten van een back-up van mijn VPS?

Wanneer je een automatische back-up terugzet op jouw VPS, dan is het belangrijk om je te realiseren dat dit er voor zal zorgen dat de VPS voor enige tijd onbereikbaar zal zijn. Dit komt omdat de volledige data van een externe back-upserver gehaald moeten worden alvorens de VPS met deze data kan starten.

Hoe lang neemt dit proces exact in beslag?
Dit is volledig afhankelijk van de hoeveelheid data die moet worden teruggeplaatst. De data van een ongewijzigde BladeVPS X1 zal binnen enkele minuten teruggezet zijn, voor een X64 die bijna de volledige 1TB aan opslag gebruikt zou dit enkele uren in beslag kunnen nemen. Gemiddeld genomen zou je minimaal uit moeten gaan van een periode van 30 tot 60 minuten waarin de VPS niet bereikbaar is.

vps backup progressbar In het controlepaneel is er bij jouw VPS ook 'progressbar' zichtbaar welke aangeeft hoe ver het terugzetten van de back-up precies is. Deze update op regelmatige intervallen, maar het kan dus (vooral bij kleinere back-ups) zo zijn dat de percentages kunnen verspringen.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 15 juni 2022 (#8288)

@maxagroup, Ik zou als je naar een andere pagina gaat maar wel de vooruitgang in de gaten wil houden de andere pagina in een nieuw tabblad openen. Er is op dit moment helaas geen alternatief om de progressbar terug te krijgen als je de pagina zelf verlaat.

1
maxagroup 29 april 2022 (#8012)

De 'progressbar' is niet meer te vinden als je naar een andere pagina bent gegaan. Is daar iets op te verzinnen?

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op