Ik wil mijn oude DNS instellingen terug plaatsen

Je kunt de DNS instellingen die je eerder voor een domein hebt gebruikt te allen tijde inzien en terug plaatsen in jouw controlepaneel wanneer je 'Geavanceerd Domeinbeheer' hebt ingeschakeld.

• Ga binnen het controlepaneel naar het tabblad 'Domein & Hosting' en selecteer in de linkerkolom het betreffende domein (niet aanvinken).
  • Scroll dan naar 'Geavanceerd Domeinbeheer'. Is dit nog niet ingeschakeld, klik dan op 'Geavanceerd Domeinbeheer Inschakelen'.
    Een overzicht van de verschillende DNS-records per datum van wijziging
  • Ga daarna naar 'DNS' en klik op 'Bulkopties'.
  • Kies vervolgens naast 'Herstel vorige versie' de gewenste datum uit om jouw DNS instellingen van die datum terug te kunnen zien.
  • Als je deze instellingen wil gebruiken, klik je tot slot op 'Opslaan'.

Hou er rekening mee dat het tot maximaal 24 uur kan duren voordat wijzigingen van DNS instellingen wereldwijd zijn doorgevoerd. Dit is in verband met de wijze waarop externe systemen dit verwerken. Hierop hebben wij helaas geen invloed. Overigens zie je de wijzigingen wel al ruim binnen 24 uur.