Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ik wil 'managed' ondersteuning voor mijn VPS

Onze VPS-diensten zijn volledig 'selfmanaged'. Dat houdt in dat wij alleen de infrastructuur en het OS leveren, maar dat het beheer van de VPS altijd in jouw eigen handen ligt. Een van de kernwaarden waar TransIP voor staat is zelfredzaamheid en in die visie zou het aanbieden van 'managed' diensten ook niet direct passen.

Daarnaast zouden 'managed' diensten ook een flinke impact hebben op onze capaciteit. Wij bieden dan ook geen extra SLA's waarbij eventueel beheer bijgekocht kan worden zoals dat bij sommige andere partijen wel het geval is.

Uiteraard zullen wij bij vragen dan wel problemen iemand graag van advies voorzien, maar kunnen en zullen wij zelf nooit handelingen op de VPS uitvoeren. Bij netwerk- of hardware-storingen zullen wij uiteraard zelf direct actie ondernemen om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Onze dochteronderneming Proserve biedt wel managed oplossingen. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een managed VPS platform raden wij aan met Proserve contact op te nemen.

 

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op