Winkelwagen

    Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

    Ik wil 'managed' ondersteuning voor mijn VPS

    Wij hechten veel waarde aan de privacy en vrijheid van onze klanten. Onze VPS-diensten zijn daarom zo goed als allemaal volledig 'selfmanaged'. Dat houdt in dat wij alleen de infrastructuur en het OS leveren, maar dat het beheer van de VPS altijd in jouw eigen handen ligt. 

    De uitzondering hierop is ons ManagedVPS-product. Dit is een VPS die met DirectAdmin of Plesk komt (jouw keuze) en door ons beheerd wordt. Een overzicht van de inbegrepen en uitgesloten features vind je in dit artikel.

    Uiteraard zullen wij ook bij vragen over onze VPS'en die in eigen beheer zijn altijd advies geven bij problemen of vragen, maar kunnen en zullen wij zelf nooit handelingen op de VPS uitvoeren. Bij netwerk- of hardware-storingen zullen wij uiteraard zelf direct actie ondernemen om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

    Managed oplossingen bij dochterondernemingen

    Als je op zoek bent naar een managed VPS, kun je het beste contact opnemen met een van onze dochterondernemingen  iXL, Proserve of VDX Zij bieden namelijk managed oplossingen aan, waarbij iXL bijvoorbeeld managed oplossingen aanbiedt op de infrastructuur van TransIP.

    iXL Hosting

    iXL is de Managed Hosting Partner voor de kleinere zakelijke markt. Met een team van deskundige specialisten bieden zij managed oplossingen aan vanuit betrouwbare datacenters in Nederland, alsook op de infrastructuur van TransIP.

    Proserve

    Proserve levert op maat gemaakte IT-oplossingen voor het MKB+ om bedrijven te laten groeien en innoveren.
    Zo zorgen zij ervoor dat jouw IT-omgeving 24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft en bieden zij technologie die met je meegroeit en jouw ambities ondersteunt.

    VDX

    VDX is de hostingprovider voor iedereen, ongeacht of je een kleine onderneming hebt of een thuisgebruiker bent die genoeg heeft aan één of enkele VPS'en van het formaat X1-X8.

    VDX


    Kom je er niet uit?

    Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

    Neem contact op