Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ik wil 'managed' ondersteuning voor mijn VPS

Onze VPS-diensten zijn volledig 'selfmanaged'. Dat houdt in dat wij alleen de infrastructuur en het OS leveren, maar dat het beheer van de VPS altijd in jouw eigen handen ligt. Een van de kernwaarden waar TransIP voor staat is zelfredzaamheid en in die visie zou het aanbieden van 'managed' diensten ook niet direct passen.

Daarnaast zouden 'managed' diensten ook een flinke impact hebben op onze capaciteit. Wij bieden dan ook geen extra SLA's waarbij eventueel beheer bijgekocht kan worden zoals dat bij sommige andere partijen wel het geval is.

Uiteraard zullen wij bij vragen dan wel problemen iemand graag van advies voorzien, maar kunnen en zullen wij zelf nooit handelingen op de VPS uitvoeren. Bij netwerk- of hardware-storingen zullen wij uiteraard zelf direct actie ondernemen om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.


Managed oplossingen bij dochterondernemingen

Als je op zoek bent naar een managed VPS, kun je het beste contact opnemen met een van onze dochterondernemingen iXL of Proserve. Zij bieden namelijk managed oplossingen aan, waarbij iXL bijvoorbeeld managed oplossingen aanbiedt op de infrastructuur van TransIP.

 

iXL Hosting

iXL is de Managed Hosting Partner voor de kleinere zakelijke markt. Met een team van deskundige specialisten bieden zij managed oplossingen aan vanuit betrouwbare datacenters in Nederland, alsook op de infrastructuur van TransIP.

ixl

 

Proserve

Proserve levert op maat gemaakte IT-oplossingen voor het MKB+ om bedrijven te laten groeien en innoveren.
Zo zorgen zij ervoor dat jouw IT-omgeving 24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft en bieden zij technologie die met je meegroeit en jouw ambities ondersteunt.

proserve

 

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op