Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Een back-up van je VPS terugzetten op een andere VPS

Het kan gebeuren dat je een backup van je VPS wil terugzetten op een andere VPS, of bestanden wil halen uit een back-up van je VPS zonder die back-up terug te zetten op de VPS zelf.

Een back-up rechtstreeks terugzetten op een andere VPS of losse bestanden uit een back-up halen is technisch niet mogelijk. Dit laatste komt doordat back-ups een één op één kopie zijn van de image van je VPS. Wij hebben om privacy- en veiligheidsredenen geen toegang tot de losse bestanden in die image.

In beide scenario's kun je ervoor kiezen de back-up om te zetten in een snapshot en die terug te zetten op een andere VPS. Dit doe je door twee processen te doorlopen:
 

  • Zet de betreffende back-up om in een snapshot, zie deze tutorial.
     
  • Zet daarna de snapshot terug op een VPS van dezelfde grootte, zie deze handleiding.

 

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op