Mijn website laat alleen een witte pagina zien

Als je op jouw website alleen een witte pagina ziet zonder enige informatie betekent dit vaak dat een script (van een plugin) fout is gelopen tijdens het inladen van de pagina zelf.

Je kunt achterhalen wat er precies is gebeurd via jouw Error log in jouw controlepaneel.

• Klik op jouw domein in het tabblad ‘Domein & Hosting’ (niet aanvinken).
  • Klik op 'Jouw site beheren'.
  • Klik op het tandwiel rechtsboven.
  • Klik hier op 'Error log'.

Je zult hier de foutmeldingen van jouw website terug kunnen vinden. Deze worden vrij technisch weergegeven, maar meestal kun je wel de oorzaak achterhalen via de map en het bestand die in de melding wordt genoemd. Meestal betreft dit een fout in een plugin of thema van jouw website.

De oplossing hiervoor is simpelweg de betreffende map van de plugin of het thema óf om te noemen óf te verwijderen. Je kunt deze dan hierna opnieuw installeren om het op te lossen. Je kunt dan gebruik maken van het FTP Bestandsbeheer in jouw controlepaneel.