De algemene instellingen voor mijn e-mailadres

Met de webhosting- en E-mail Only-pakketten van TransIP maak je eenvoudig e-mailadressen aan. Om deze e-mailadressen vervolgens in een e-mailprogramma (zoals Outlook en Apple Mail) in te stellen, gebruik je de e-mailinstellingen uit dit artikel.

Voor een uitgebreide uitleg per e-mailprogramma raden we aan het artikel 'Ik wil mijn e-mailadres instellen' te lezen.

Let op: Bij het instellen van een e-mailaccount wordt er gevraagd om een protocol (IMAP of POP3) te kiezen voor je inkomende e-mail.

We raden aan om eerst een bewuste keuze tussen deze protocollen te maken voordat je je e-mailadres instelt. Bekijk het artikel over de verschillen tussen IMAP en POP3 voor meer informatie.

Instellingen voor inkomende e-mail (IMAP)

• Server: imap.transip.email
    • Poort: 993
    • SSL: ingeschakeld
    • Gebruikersnaam: je e-mailadres
    • Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld

Instellingen voor inkomende e-mail (POP3)

• Server: pop3.transip.email
    • Poort: 995
    • SSL: ingeschakeld
    • Gebruikersnaam: je e-mailadres
    • Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld

Instellingen voor uitgaande e-mail (SMTP)

• Server: smtp.transip.email
    • Poort: 465
    • SSL: ingeschakeld
    • Gebruikersnaam: je e-mailadres
    • Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je bereikt hen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.