Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Welke extra gegevens zijn er nodig voor een .scot-domeinnaam?

Voor de registratie of verhuizing van .scot-domeinnamen zijn er extra gegevens vereist, in aanvulling op de standaard gegevens. De aanvullende gegevens die Dot.scot (het overkoepelende register van .scot-domeinnamen) vraagt, zijn de volgende:

  • Gebruiksdoel

 

 Het scherm voor de extra gegevens ziet er als volgt uit:

extra gegevens registratie verhuizing .scot domein


 

Gebruiksdoel

Het register wil graag een korte Engelstalige uitleg waarin je beschrijft voor welk doel je de domeinnaam wilt gaan gebruiken. Vul hier deze korte uitleg in, bijvoorbeeld 'This domain will be used as an example in a Knowledge Base article.'


 

 

In dit artikel hebben we uitgelegd welke extra gegevens je nodig hebt voor het registreren of verhuizen van een .scot-domeinnaam.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op