Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Mijn STACK upgraden

Raakt je STACK binnenkort vol? Dan kun je overwegen om je STACK te upgraden en zo direct meer ruimte tot je beschikking te hebben.

Wanneer je in het bezit bent van STACK met 1.000 GB, dan kun je kiezen tussen een upgrade van 250 GB, 2.000 GB en 10.000 GB. Deze ruimte wordt direct bij jouw 1.000 GB opgeteld en geeft je daarnaast direct toegang tot back-ups voor je STACK.

Als je in het bezit bent van STACK met 250 GB of 2.000 GB, dan kun je upgraden naar respectievelijk 2.000 GB en 10.000 GB. Anders dan bij de upgrade vanaf 1.000 GB wordt de nieuwe ruimte niet bij je STACK van 250 GB en 2.000 GB opgeteld. Je zal na de upgrade dus de ruimte ontvangen die bij het upgraden vermeld staat.

Op de productpagina van STACK vind je meer informatie over de functies en prijzen van de upgrades.

Bij een upgrade wordt je bestaande ruimte vergroot; je huidige mappen en bestanden blijven onaangetast.


STACK via het controlepaneel upgraden

Upgraden vanaf 1.000 GB

In het verleden hebben we gratis 1.000 GB STACK aangeboden. Wanneer je in het bezit bent van 1.000 GB STACK en wenst te upgraden, heb je de keuze om hier 250 GB, 2.000 GB en 10.000 GB aan toe te voegen.

Als je besluit te upgraden, betekent dit dat je respectievelijk 1.250 GB, 3.000 GB of 11.000 GB tot je beschikking hebt.

Je upgradet je STACK eenvoudig via je controlepaneel. Ga hiervoor eerst naar het tabblad 'STACK'. Onder 'Jouw opslag' zie je de gebruikte ruimte van jouw STACK terug. Klik nu op 'Upgrade'.

klik naast jouw opslag op upgrade

Standaard zie je de optie terug om je STACK te vergroten met 250 GB. Als je op deze pagina op 'Andere upgrade opties' klikt, heb je de optie om je STACK uit te breiden met 250 GB, 2.000 GB en 10.000 GB. Zodra je een keuze hebt gemaakt, klik je op 'Upgrade'.

Kies je upgrade

Rond nu de bestelling af en je STACK wordt zo snel mogelijk geüpgraded. Ververs de pagina om te zien of de upgrade voltooid is. Je ziet dit direct terug als je onder het tabblad 'STACK' naar 'Jouw opslag' gaat.

de upgrade is voltooid

Na de upgrade zie je dat je nu ook back-ups kan gebruiken. Klik naast 'Jouw back-ups' op het tandwiel om je back-ups te zien en kosteloos terug te plaatsen.

Upgraden vanaf 250 GB en 2.000 GB

Als je in het bezit bent van 250 GB of 2.000 GB STACK, dan kun je respectievelijk upgraden naar 2.000 GB en 10.000 GB.

Je upgradet je STACK eenvoudig via je controlepaneel. Ga hiervoor eerst naar het tabblad 'STACK'. Onder 'Jouw opslag' zie je de gebruikte ruimte van jouw STACK terug. Klik nu op 'Upgrade'.

klik naast jouw opslag op upgrade

Standaard zie je de optie terug om je STACK te upgraden naar de eerst volgende grootte. Als je op deze pagina op 'Andere upgrade opties' klikt, zie je alle upgrade-opties terug. Zodra je een keuze hebt gemaakt, klik je op 'Upgrade'.

Kies je upgrade

Rond nu de bestelling af en je STACK wordt zo snel mogelijk geüpgraded. Ververs de pagina om te zien of de upgrade voltooid is. Je ziet dit direct terug als je onder het tabblad 'STACK' naar 'Jouw opslag' gaat.

de upgrade is voltooid


STACK downgraden

Op dit moment is het technisch niet mogelijk om STACK te downgraden. De reden hiervoor is dat we niet kunnen zien welke sectoren van de toegewezen schijfruimte op onze storage-server in gebruik zijn. Daardoor is de kans erg groot dat er bij een downgrade dataverlies en/of datacorruptie zou optreden wat wij uiteraard te allen tijde willen voorkomen.In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je STACK kan upgraden.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Probeer BladeVPS een maand gratis

Maak van jouw volgende website of applicatie een succes op BladeVPS PureSSD. Probeer direct of een self-managed VPS iets voor jou is; de eerste maand krijg je van ons :-)!

Start nu je gratis maand

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Felix Smit Admin 24 augustus 2020 (#4711)

@secretcinema, je kunt een 2.000 GB STACK bestellen door op www.transip.nl/stack naar beneden te scrollen en onder 2.000 GB op de knop Configureren te klikken. Als je die niet ziet kun je ons het beste even een bericht sturen vanuit je controlepaneel.

0
secretcinema 11 juli 2020 (#4556)

waar kan ik 2.TB opslag bestellen, ben aan het zoeken en vind het niet grtjes

0
Felix Smit Admin 13 december 2019 (#3882)

@wolfshaarp, nee. Sinds april 2018 is het niet meer mogelijk om een gratis 1.000 GB STACK aan te vragen.

0
wolfshaarp 3 december 2019 (#3852)

bestaat de gratis versie ook nog steeds voor nieuwe klanten?

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op