Mijn STACK upgraden

Je kan jouw STACK ten alle tijden upgraden via het controlepaneel naar 2TB of 10TB.

Upgraden

afbeelding van upgraden in de STACK webinterface

Je kunt via de Webinterface van je STACK rechts onderaan op 'Upgrade' klikken.

afbeelding van de STACK upgrade mogelijkheden

Je zult vervolgens automatisch naar de 'Upgrade'-pagina in je controlepaneel gaan. Mocht je nog niet ingelogd zijn, dan kun je eerst inloggen. Vervolgens klik je onder het pakket waar je naar wilt upgraden (2TB of 10TB) op de knop 'Upgraden'. Bevestig de upgrade en klik op 'Bevestigen'.

afbeelding van STACK schijfruimte in CP

Wanneer je vervolgens de pagina vernieuwt (de upgrade kan enkele seconden duren) zul je de nieuwe uitgebreide schijfruimte zien! Tevens zul je aan de rechterkant een groene knop met 'Back-up' zien. Wanneer je daarop klikt zul je na verloop van tijd de automatische back-ups via een "dropdown menu" zien en tevens heb je daar dan de mogelijkheid om eventueel terug te vallen op een dergelijke back-up.

Downgraden

Op dit moment is het downgraden van STACK niet mogelijk. De reden hiervoor is dat wij niet kunnen zien welke sectoren van de toegewezen schijfruimte op onze storage-server wel en niet in gebruik zijn. Daardoor is de kans erg groot dat er bij een downgrade dataverlies en/of datacorruptie zou optreden wat wij uiteraard te allen tijde willen voorkomen.