Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ongelimiteerd dataverkeer van en naar je STACK

Net als bij onze webhostingpakketten zit er geen limiet aan de hoeveelheid dataverkeer die je maandelijks van en naar je STACK kunt gebruiken. Je kunt dus ongelimiteerd bestanden van en naar je STACK verplaatsen.

Welke up- en down-load snelheid kan ik halen?

Dat is van een aantal factoren afhankelijk, zoals de snelheid van je eigen Internet-verbinding. De opslag van STACK vindt plaats op externe storage-servers (gelijk aan het Big Storage platform) waar gebruik gemaakt wordt van (enterprise / datacentrum klasse) HDD's. Hierdoor zitten er wel technische limieten aan de snelheden die je kunt behalen. Daarnaast deel je de capaciteit van de storage-server met anderen, waardoor dit op drukke momenten een effect kan hebben op de snelheid van je dataverkeer.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
bjorn01 10 augustus 2018 (#1734)

Behaalde snelheden liggen bij mij rond de 5 MB/s (40 mbit/s)

0
Nick Brouwer Admin 6 augustus 2018 (#1702)

@brinketh

Op dit moment is dat nog geen functionaliteit binnen de verschillende toepassingen van STACK. Mocht je dit graag toegevoegd zien, stuur dan een Feature Request in via deze link.

Hoe meer likes jouw Feature Request vervolgens krijgt, hoe groter de kans dat dit op de roadmap van onze ontwikkelaars komt :-)

0
brinketh 5 augustus 2018 (#1697)

ik begrijp dat de uploadsnelheid van een aantal factoren afhankelijk en dus daarom om en nabij de 1mbps ligt. Dit houdt in dat je grote hoeveelheden data dus 's nachts moet uploaden. Is het mogelijk om naar het uploaden van de bestanden je PC ook te laten af sluiten door jullie programma?

0
jhoogewoud 22 juni 2018 (#1469)

De te behalen snelheden zijn niet erg concreet. Ik haal bijvoorbeeld 1 - 1.5 MB (10 - 15 mbit) per seconde. Ik heb een 500 mbit aansluiting. Met deze snelheid duurt het wel erg lang om gegevens te versturen.

0
dennismeerveld 8 mei 2018 (#1233)

@hansbaaten, 1mb upload lijkt ongeveer de limiet helaas. Het zal even duren om mijn 150gb backup te voltooien zo :)

0
Nick Brouwer Admin 28 maart 2018 (#1029)

@hansbaaten

Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' onder dit artikel te gebruiken.

0
hansbaaten 27 maart 2018 (#1027)

Ik begrijp dat up- en downloadsnelheid van veel factoren afhankelijk is, niet in de laatste plaats de afspraken met mijn eigen provider. Welke begrenzingen heeft TransIP aangebracht? Ter info: KPN biedt mij 4mb/s upload, speedtest 3mbps en Stack upload met ca 1mbps.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op