Een nieuwe gebruiker aanmaken op STACK

Met STACK krijg je heel veel opslagruimte. Als je deze ruimte zelf niet volledig benut, dan deel je deze gemakkelijk en gratis met je vrienden en familie door ze hun eigen ruimte te geven op jouw STACK. Jullie hebben hierbij geen toegang tot elkaars data, zo blijft de privacy gewaarborgd.

Via de webinterface maak je gemakkelijk een nieuwe gebruiker aan. Het adres van de webinterface is uniek voor elke STACK en bestaat uit de gebruikersnaam van je TransIP-account gevolgd door .stackstorage.com. Dus bijvoorbeeld: knowledgebase.stackstorage.com.

Eénmaal ingelogd klik je rechtsboven op je gebruiker en klik je daarna op het tabblad Gebruikers. Klik nu op + Nieuwe gebruiker, kies een gebruikersnaam en een wachtwoord, stel desgewenst een quotum in en klik tot slot op Opslaan. De nieuwe gebruiker kan deze inloggegevens nu gebruiken om in te loggen via de webinterface van jouw STACK.

Het tabblad Gebruikers is alleen zichtbaar voor de gebruiker die is aangemaakt tijdens het bestellen van de STACK.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling.