Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Uploaden via de mobiele STACK app werkt niet

In een zeldzaam geval kan het gebeuren dat het uploaden via de Instant Upload-functie van de STACK mobiele app niet werkt, bijvoorbeeld als de installatie op je telefoon niet helemaal goed is verlopen.

In dit artikel laten wij zien wat je kunt doen als het uploaden van bestanden via de mobiele STACK-app niet werkt om het probleem te verhelpen.

  • Alleen afbeeldingen en foto's die gemaakt zijn na het inschakelen van de Instant Upload-functie van de Android/iOS STACK-app worden geüpload.
     
  • De mobiele app kan enkel bestanden uploaden, het is geen synchronisatie app, waarbij net zoals bij de desktopapplicatie bestanden van en naar je mobiele worden gesynchroniseerd.

 

Stap 1

Herinstalleer de mobiele app eerst opnieuw door deze te verwijderen, je mobiel/tablet te herstarten (om de cache te legen) en daarna opnieuw te installeren. In verreweg de meeste gevallen verhelpt dit direct het probleem.


 

Stap 2

Mocht het probleem aanhouden, test dan of het probleem zich enkel voordoet bij de 'Instant upload'-functie, of zich ook voordoet bij handmatig uploaden. Dit kun je het beste testen via zowel de STACK-app als de Foto's-app (iOS) / Google Foto's-app (Android).


 

Stap 3

Stuur een bericht naar onze supportafdeling via de 'Neem contact op'-knop onderaan dit artikel met daarin de volgende informatie:

  • De resultaten van de tests uit stap 1 en 2.
  • Het merk en type telefoon / tablet dat je gebruikt.
  • De versie van iOS / Android waar je het probleem mee ervaart.
  • Eventuele foutmeldingen.

Met deze informatie kunnen wij het probleem nader onderzoeken en zorgen dat je zo snel mogelijk weer volledig automatisch je foto's en video's kunt uploaden.


 

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling. Scrol hiervoor naar beneden en klik op de knop Neem contact op.

Wil je dit artikel bespreken met andere gebruikers? Laat dan een reactie achter!

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
jay2theloo 22 september 2023 (#10363)

Als je in iOS Photos via de deel-knop foto’s wilt uploaden naar Stack, worden niet alle folders getoond. bij mij stopt de lijst bij de letter S. Mappen die beginnen met een U of Y zijn niet te zien.

0
dsuurlant 15 september 2023 (#10336)

Het uploaden van losse bestanden via de mobiele app werkt totaal niet meer sinds de laatste update (13 augustus 2023). Na meerder malen herinstalleren volgens instructies (dus ook de batterij-optimalisatie-uitzondering) weigert de app nog steeds ook maar 1 bestand te uploaden. De debug log geeft aan: "Error in web socket communication" wat zich maar blijft herhalen. Bij de vorige app versie wilde het nog wel helpen om de upload queue te verwijderen, maar deze functionaliteit is uit de app verdwenen met de nieuwste versie. Vreemd genoeg werkt instant upload van foto's en video's wel. Nu moet ik dus een andere service gebruiken voor losse uploads, wat natuurlijk nutteloos is. Het wordt tijd om over te stappen naar OneDrive ofzo...

0
wilcopancras 11 september 2021 (#6493)

Bij mij deed-ie het goed... en toen ineens niet meer! Als ik de tips hieronder uitvoer krijg ik het wel weer aan de praat, maar alle foto's die tussen het 'magisch' uitvallen van dit feature zijn dus niet gesynchroniseerd. Plus dat ik niet weet hoelang-ie het volhoudt tot de volgende keer dat het uitvalt... al met al niet heel betrouwbaar. Please fix.

0
knibbelc 21 maart 2021 (#5509)

Hallo, Ik wil graag instant upload gebruiken maar het werkt niet op mijn telefoon. Ik heb stap 1 uitgevoerd maar het resultaat is hetzelfde:

  • Ik zie een notificatie dat instant upload actief is
  • Als ik een nieuwe foto maak zie ik niets verschijnen in de tab "uploads" in de app en ook niet in de 'destination folder'. Een handmatige upload met de foto app - "delen met stack" werkt wel Ik heb een Samsung A41 met Android 10. Ik zie geen foutmeldingen.

Alvast bedankt voor de tip.

Charles Knibbeler

0
ruswinkel 28 februari 2021 (#5428)

@Transip

Wat bij mij heeft gewerkt: Click op menu(3 stepjes) -> Uploads -> Clear failed, Clear succesfull, Clear all finished. Om de upload "wacht rij" te legen.

Volgens mij "hangt" de handmatige upload functionaliteit als er in de upload wachtrij files zitten die mislukt zijn met uploaden. Dit kan deels komen door instant upload die faalt voor een of andere reden.

0
Felix Smit Admin 24 augustus 2020 (#4706)

@marcelverveer, excuses voor de late reactie. Kun je ons een bericht sturen vanuit je controlepaneel en daarbij aangeven waar je precies tegenaan loopt?

0
marcelverveer 24 april 2020 (#4333)

hallo, ik heb denk ik al vanaf het begin een stack..best tevreden, behalve de instantupload.

Ik zou dit heel graag gebruiken op mijn IOS iPhone 11..is er een mogelijkheid om het werkende te krijgen zoals bij dropbox..of is het beter die via photostream van apple te doen?

Grt marcel

0
Felix Smit Admin 30 maart 2020 (#4226)

@mannak, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb je een bericht gestuurd via je controlepaneel om dit verder uit te zoeken.

0
mannak 19 maart 2020 (#4197)

Hoi de instant uploadfunctie van mijn mobiel werkt niet. Ze worden verstuurd, maar komen niet aan. vanaf een huawei p9 light

0
marcelma 2 juni 2019 (#3144)

Het opnieuw installeren werkt prima.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op