Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ik ervaar een probleem met STACK

Wij streven ernaar dat je onze diensten zo eenvoudig mogelijk kunt gebruiken zonder (technische) problemen te ervaren. Desondanks kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je ergens vast loopt.

In dit artikel lichten wij toe wat je kunt doen als je STACK niet werkt, of een ander probleem met STACK ervaart en waar je de juiste informatie in onze Knowledge Base kunt vinden als je op zoek bent naar een specifiek artikel.


Knowledge Base artikelen

Algemeen

Mobiel

Desktop / laptop

Webinterface / browser

WebDAV


De oplossing staat niet in de Knowledge Base

In dergelijke gevallen is het belangrijk dat wij zo veel mogelijk informatie hebben om het probleem te kunnen onderzoeken. Wij willen je daarom graag vragen een bericht naar onze supportafdeling te sturen met daarin de volgende informatie:

  • Screenshot(s) van eventuele foutmeldingen en gebruikte instellingen (waar van toepassing).
  • Wat probeer je precies te doen waar je problemen bij ervaart?
  • Op wat voor apparaat ervaar je het probleem (e.g. een iPhone 7)?
  • Welk besturingssysteem en welke versie daarvan gebruik je (e.g. Android 9)
  • Gebruik je de STACK-app, -software, WebDAV, of een browser (in het laatste geval, welke browser en welke versie daarvan)?
  • Welke stappen heb je doorlopen om het proberen op te lossen?

 

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportafdeling. Scrol hiervoor naar beneden en klik op de knop Neem contact op.

Wil je dit artikel bespreken met andere gebruikers? Laat dan een reactie achter!

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
henkvdpark59 10 augustus 2022 (#8537)

Hallo,

Ook ik heb dezelfde problemen met de StackApp. Hij opent niet, en er valt dus niets in te stellen betreffende hetgeen ik wil synchroniseren.

@Philip, heb je al een reactie op je escalatie richting support?

Groeten, Henk.

0
philipericvandenberg 21 juli 2022 (#8462)

Hi,

heb je de oplossing al gevonden?

Zelfde probleem bij mij. De Stack App start en is actie (te zien in Task Manager) maar de app laadt/opent niet. Heb dit net naar support geëscaleerd.

Groetjes,

Philip

0
mirjamcousin 7 juli 2022 (#8405)

Goedemiddag, Ik had tot een tijdje terug de desktopapplicatie op mijn (windows-)computer en kon dus via explorer met Stack werken. De map Stack is helemaal verdwenen nu. Ik heb opnieuw de desktopapplicatie geïnstalleerd en de oude versie verwijderd. De wizard doet zijn werk gewoon maar Stack start niet op, op geen enkele manier. Wat kan ik nog meer doen?

0
hayke50 1 april 2021 (#5550)

goedenmiddag, helaas heb ik een probleem, ik kan 1 werkmap niet zichtbaar maken op mijn iphone en iphad n.l Auto's7. Ik krijg steeds de melding op mijn apparaten te zien Auto's7 x.xls Microsoft Excel 97 2004-werkblad 6,1 MB. Ik heb het al op verschillende manieren gedouwnload van computer maar helaas geen succes. de andere 2 mappen cq werkbladen werken wel. graag een oplossing bvd

Harry de Hoog

0
lebourlierwilly 1 januari 2021 (#5183)

Ik wou de desktop app instaleren maar loopt vast windows 10

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op