Er zijn phishingmails in omloop die uit naam van TransIP worden verstuurd. Twijfel je over de echtheid van een e-mail van TransIP, klik dan niet op linkjes en neem contact met ons op via je controlepaneel of via support@transip.nl. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/
Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Hoe kan ik fysieke toegang krijgen tot mijn server?

In je controlepaneel is het mogelijk om dag en nacht toegang tot je colocatie aan te vragen. Het is niet mogelijk toegang te krijgen tot de fysieke servers die een VPS hosten. De faciliteit is 24 uur per dag bemand.

In je controlepaneel kan je 'Toegang datacenter' kiezen. Je kan deze aanvragen door op jouw server te klikken onder 'VPS en Colocatie', en geheel onder in beeld, te kiezen voor 'Toegang Datacenter aanvragen'. Je wordt dan om de naam en identificatie gevraagd van de persoon of personen die aan de server komen werken.

Fysieke toegang tot je colocatie

Adresgegevens
The Datacenter Group Amsterdam
Kabelweg 48a
1014 BB Amsterdam

Adresgegevens voor navigatie
Isolatorweg 27-29
1014 AS Amsterdam

Het toegangshek van het datacenter bevindt zich niet aan de Kabelweg. Vul het bovenstaande adres in als eindbestemming in je navigatie.

Let op: Wanneer je reeds eerder DCG Amsterdam hebt bezocht en je vingerafdruk hebt laten scannen, is een toegangscode niet meer nodig. Wel dien je je nog steeds voor ieder bezoek aan te melden.

Vergeet niet om je identificatiebewijs mee te nemen naar het datacenter.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op