Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Herroepingsrecht (Wet Koop op afstand)

Als consument heb je het recht om je producten/diensten te annuleren binnen een bedenktijd van 14 kalenderdagen vanaf de eerstvolgende dag nadat de bestelling is geplaatst. Uiteraard kan dat kosteloos. Annuleren doe je via dit formulier of via het controlepaneel. Wanneer je contact opneemt via het controlepaneel, kun je schriftelijk aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Vergeet hierbij niet te vermelden welke dienst je wilt opzeggen.

Zodra we bericht hebben ontvangen dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zullen de diensten per direct worden opgeheven en zullen eventuele data en instellingen komen te vervallen.

Voor zakelijke klanten (ook kleine ondernemers) geldt het herroepingsrecht niet.


Bestellingen met iDEAL

Wanneer je je bestelling hebt betaald met IDEAL, zullen wij zorg dragen voor de terugbetaling. Wanneer de kosten zijn geïncasseerd via automatische incasso kun je de betaling zelf bij je bank storneren. Zodra wij hiervan een melding van de bank ontvangen stuurt ons systeem automatisch een bericht naar het e-mailadres dat bij je Account staat opgegeven. Op dat moment kun je contact met ons opnemen via de knop 'Contact' in je controlepaneel, zodat wij vervolgens de factuur kunnen aanpassen.


Herroepingsrecht bij domeinnamen

Bij het afronden van jouw bestelling van een domeinnaam, geef jij ons de opdracht om deze direct voor jou te registreren binnen de periode van 14 dagen waarin het herroepingsrecht voor de consument geldt bij de Wet Koop op Afstand.

Na de bestelling gaan wij direct voor jou de gewenste domeinnaam registreren bij het overkoepelende register. Wij vragen je daarom te verklaren om bij elke domeinbestelling afstand te doen van je herroepingsrecht voor wanneer de registratie (of verhuizing) succesvol door ons is afgerond.In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je als particulier gebruik kan maken van het herroepingsrecht (Wet Koop op afstand).

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op