Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Een bestelling annuleren

Uiteraard staan we 100% achter onze producten, maar als je aanschaf toch niet geheel bij je wensen aansluit dan kan je binnen 14 dagen gebruikmaken van het herroepingsrecht voor particuliere consumenten. Op die manier kun je de bestelling binnen 14 dagen annuleren.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht is het van belang dat je TransIP op de hoogte stelt van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Dit moet via een ondubbelzinnige verklaring en kun je doen door het getekende modelformulier naar ons op te sturen per post.

Een snellere methode is ons een bericht sturen via de knop 'Contact' in je controlepaneel nadat je op het controlepaneel bent ingelogd. Hierbij is er geen bijlage nodig. Je kan dan schriftelijk aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht en je de dienst per direct wilt opzeggen.

Zodra we bericht hebben ontvangen dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zullen de diensten per direct worden opgeheven en zullen eventuele data en instellingen komen te vervallen.

Wanneer je betaald hebt met IDEAL, zullen wij zorg dragen voor de terugbetaling. Wanneer de kosten zijn geïncasseerd via automatische incasso kun je de betaling zelf bij je bank storneren. Zodra wij hiervan een melding van de bank ontvangen stuurt ons systeem automatisch een bericht naar het e-mailadres dat bij je Account staat opgegeven. Op dat moment kun je contact met ons opnemen via de knop 'Contact' in je controlepaneel, zodat wij vervolgens de factuur kunnen aanpassen.

Belangrijk:

  • De termijn voor het gebruik van het herroepingsrecht is 14 dagen en gaat in op de dag dat je de offerte bevestigt.
  • Een voorbeeld van een modelformulier kan je hier vinden.

Uitzonderingen op het herroepingsrecht zijn:

  • Zakelijke klanten kunnen geen beroep doen op het herroepingsrecht.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Deel dit artikel

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op