Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Waarom krijg ik een foutmelding bij de registratie van een nieuwe gTLD?

Bij de introductie van de nieuwe gTLD's zijn er voor deze nieuwe extensies ook 'Premium' domeinnamen ingesteld. Dit zijn vaak zeer generieke woorden of (bedrijfs)namen, waar het register een afwijkende en vaak veel duurdere prijs voor rekent dan in de originele offerte wordt aangegeven. Dit kan soms wel honderden euro's per jaar duurder uitvallen en wij hebben helaas geen invloed op deze duurdere prijsstelling.

Wanneer je een dergelijke 'premium' domein bestelt, zal er een foutmelding in je controlepaneel zichtbaar worden met de volgende inhoud: "Invalid attribute value; premium domain name. please accept premium price!"

Mocht je graag willen weten wat deze hogere prijs is, kan je via de knop 'Contact' in je controlepaneel contact opnemen met onze supportafdeling. Zij kunnen bij het register voor je navragen wat de prijs van dit Premium domein is. Dit is uiteraard vrijblijvend en mocht je deze prijs niet accepteren, dan kan je registratiepoging van het domein op de onderstaande wijze annuleren.


Hiermee zal je het domein uit je controlepaneel verwijderen en zullen eventueel vooruitbetaalde kosten voor je worden gecrediteerd

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op