Hoe kan ik de Heartbleed bug patchen in Windows Server?

Wij leveren Windows Server 2008 en 2012 zonder software die gebruik maakt van OpenSSL. We raden je dus aan om zelf na te gaan of je op een later tijdstip software hebt geïnstalleerd welke gebaseerd is op OpenSSL. Mocht dit het geval zijn dan raden we je aan om de ontwikkelingen omtrent deze software in de gaten te houden.

Je kan hier controleren of je VPS last ondervindt van deze bug.