Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Ik zie een 'Dit domein is gereserveerd...' pagina

Deze pagina is de standaardpagina die op een domein wordt ingesteld als het domein via TransIP is geregistreerd en niet naar een website verwezen wordt.

Als je de eigenaar van het domein bent dan kan je de domeinnaam verwijzen naar je eigen server in de DNS instellingen van het domein. Daarna zal deze melding verdwijnen.

Mocht je een webhostingpakket bij het domein hebben dan is het van belang dat je de bestanden van je website upload in de www-map. Daarna zal deze melding verdwijnen.

Zie je deze pagina in plaats van de website die je verwacht? In dat geval heeft de eigenaar waarschijnlijk het domein recentelijk naar TransIP verhuisd maar nog niet juist ingesteld. Je kan het later nog eens proberen of via een andere weg contact opnemen met de eigenaar van het domein.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 13 juli 2018 (#1597)

@gjmmartens

Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' onder dit artikel te gebruiken.

0
gjmmartens 12 juli 2018 (#1595)

Ik zie mijn site alleen in "mijnsite.nl/transurl.nl maar niet in "mijnsite.nl"?

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op