Ik wil een domeinnaam naar een ander TransIP account verhuizen.

Wanneer je een domeinnaam van het ene TransIP account wilt overhevelen naar een ander TransIP account kan dit gerealiseerd worden door middel van ‘interne verhuizing'. Met een interne verhuizing ‘trek’ je als het ware een domeinnaam naar je toe. Bij het uitvoeren van een interne verhuizing worden DNS instellingen en bijbehorende webhostingpakketten mee verhuisd.

Let op: Een interne verhuizing is alleen mogelijk voor domeinnamen waarbij de autorisatiecode reeds in het controlepaneel staat vermeld.

Hoe werkt een interne verhuizing?

Om gebruik te maken van een interne verhuizing volg je de volgende stappen:

• Vul in onze domeinchecker de domeinnaam in die je naar jouw account wil overhevelen.
  • Klik dan op 'Check', je zult zien dat 'Verhuizen' is geselecteerd.
  • Klik op 'Verhuizen' en daarna op 'Verder'.
  • Vul nu de verhuiscode in van jouw domeinnaam en klik op 'Ga verder'.
  • Controleer jouw gegevens op de overzichtspagina en rond de bestelling af.

Mocht je bij TransIP een SSL Certificaat op de domeinnaam hebben afgenomen, dan zal deze nog handmatig moeten worden overgedragen. Neem hiervoor contact op met onze Supportafdeling via de knop 'Contact' in jouw controlepaneel.