Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Wat is colocatie?

Als je eigen hardware wil gebruiken en van ons netwerk wil profiteren, dan kun je in onze availability zone in Amsterdam een colocatie huren. Het is hierbij enkel mogelijk een heel of half rack te huren.

Op dit moment ligt onze focus op ons VPS-platform en adverteren wij de colocatiemogelijkheden niet actief. Je kunt vanuit het controlepaneel, of met de 'Neem contact op'-knop onderaan dit artikel een bericht naar onze supportafdeling sturen als je meer wil weten over onze colocatiemogelijkheden.

Colocatie in een veilig netwerk
De rackspace bij TransIP is redundant aangesloten op onze core switches met een 2 x 1 Gbit/s uplink. Alle servers wisselen direct verkeer uit met de belangrijkste Europese providers op de AMS-IX exchange (het belangrijkste internetknooppunt van Nederland). Wij beschikken over peerings met AMS-IX en Openpeering. Gecombineerd met onze transitverbindingen via Cogent en KPN, is de totale edge-capaciteit van het netwerk van TransIP maar liefst 100 Gbit/s.

Probeer BladeVPS drie maanden uit

Maak van jouw volgende website of applicatie een succes op BladeVPS. Probeer direct of een self-managed VPS iets voor jou is; de eerste drie maanden krijg je van ons :-)!

Start nu je 3 gratis maanden

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 21 augustus 2020 (#4678)

@peppelsowik,

Excuses voor de vertraagde reactie, maar we bieden momenteel enkel nog 20U en 46U aan voor colocaties. De kosten beginnen bij 308,10 en 607,20 p/m respectievelijk, maar hangen ook af van de hoeveelheid dataverkeer en stroom.

0
peppelsowik 29 mei 2020 (#4439)

Hallo,

Is het nog mogelijk om Colocatie te huren bij jullie, en zoja, wat zijn de kosten? We denken aan 2U, maar mogelijk ook meer.

Met vriendelijke groet,

Hermen Lesscher, namens Peppels

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op