Hoe installeer ik een Plesk-extensie?

Je Plesk-VPS kan je uitbreiden met verschillende gratis- en betaalde extensies. Gebruik bijvoorbeeld de WordPress Smart Updates-plugin om automatisch je WordPress websites te updaten, of de SEO-toolkit om je websites beter naar voren te laten komen in Google zoekresultaten.

Korting op specifieke Plesk-extensies

Met de kortingscode transip-promo krijg je bovendien permanent 10% korting op onderstaande Plesk-extensies. De korting geldt voor zolang je de Plesk-extensie gebruikt.

Plesk-extensies met korting
    • Joomla! Toolkit: Een krachtige Joomla! beveiligings- en management-tool die je in staat stelt om in bulk Joomla! installaties, extensies en templates te beheren en beveiligen.

• WordPress Smart Updates (All domain versions): De WordPress Smart Updates-extensie analyseert de WordPress updates voor je websites en voert ze automatisch uit, zonder dat de werking van je website risico loopt - of stelt je op de hoogte dat de update potentieel gevaarlijk is voor de werking van je website.

• SEO Toolkit (Personal, Premium, Business, Agency): Je wil dat SEO naar voren springt, niet alleen om je klanten de kans te geven je te vinden, maar belangrijker nog, om je website te kiezen in plaats van de website van een concurrent. Ontwerp en voer je SEO-strategie uit, monitor keyword rankings, benchmark jezelf tegenover je concurrentie - allemaal in een plesk.

• Plesk Premium Email Entry (10, 50, 100, 500 users): Bied je klanten een groter aanbod aan geavanceerde e-maildiensten aan, zoals kalender functionaliteit en notities

• Site Builder (Premium & Enterprise): Een flexible, volledig aanpasbare, krachtige, en makkelijk te lanceren website bouwer (de basis functionaliteit is gratis).

• Acronis Backup (100GB, 250GB, 500GB, 1TB): Betrouwbare cloud back-up voor Plesk-webhostingservers en verfijnde, self-service recovery om bijvoorbeeld gehele websites, of specifieke bestanden te herstellen.

• Plesk Power Pack:  Een verzameling van krachtige tools, waaronder Kaspersky Antivirus voor 5 mailboxes, DNSSEC, WordPress Toolkit, PostgreSQL en MSSQL management modules.

• Plesk Language Pack: Plesk stelt je in staat om een van vele talen te installeren. Heb je nog meer talen nodig? Voeg ze toe met de Plesk Language Pack.

Hoe installeer ik een Plesk-extensie?

De makkelijkste manier om een Plesk-extensie (met kortingscode indien van toepassing) te installeren is door vanuit Plesk zelf de extensie toe te voegen:

Stap 1

Log in op Plesk en klik in het linker menu op 'Extensions'.

plesk extensions

Stap 2

Zoek in het zoekveld bovenaan rechts naar de gewenste extensie.

plesk extension search

Stap 3

Klik vervolgens op de 'buy'-knop.

plesk buy extension button

Stap 4

Je wordt nu naar de website van de extensie gebracht. Vul de velden in met je eigen gegevens en klik optioneel onderaan links op 'Waardeboncode'.

plesk extension search

Stap 5

Vul de code transip-promo in en klik op 'Toepassen'.

plesk waardeboncode

Stap 6

Je korting is (indien van toepassing) direct verwerkt in de maandelijkse prijs van de extensie. Klik op 'Volgende' om je bestelling te controlleren.

plesk waardeboncode toegepast

Stap 7

Controleer je gegevens en vink de optie 'Abonnement bevestigen' aan. Klik tot slot op 'nu kopen' om je bestelling af te ronden en de extensie toe te voegen aan je Plesk-installatie.

plesk controleer gegevens

Je Plesk-extensie is nu met korting aan je VPS toegevoegd! Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.