Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Welke Plesk-edities bieden jullie aan?

TransIP biedt twee verschillende Plesk-edities aan voor je VPS: Web Host & Web Pro

Je vraagt je misschien af welke van deze edities je nodig hebt. Beide edities hebben nagenoeg dezelfde features, waaronder de WordPress Toolkit en Subscription Management. De verschillen tussen deze edities zitten in de prijs, het maximaal aantal domeinen (subdomeinen tellen niet mee), en of de reseller management optie wel of niet aanwezig is.

 

TransIP Plesk editions

 

De Plesk-editie die je op dit moment gebruikt vind je terug in je controlepaneel op je VPS-pagina onder de naam van je VPS, en in het overzicht van je diensten.

 

transip cp vps name with Plesk

 

Upgrade of downgrade je je Plesk-editie, dan wordt de facturatie automatisch aangepast zodat je geen dubbele rekeningen krijgt.


 

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 29 juni 2021 (#6094)

@arwinvdv,

Bedankt voor het doorgeven! Het hoort inderdaad ook op onze website te staan. Dit lijkt het gevolg te zijn van een aanpassing in hoe het betreffende informatieblok op de website getoond wordt. Ik heb het aan de betreffende afdeling doorgegeven en zij gaan er mee aan de slag.

0
arwinvdv 8 juni 2021 (#5953)

Kijk ik nu niet goed of staat alleen hier de tarieven van plesk? Op https://www.transip.nl/vps/plesk/ staat alleen "reguliere prijs", maar nergens hoeveel die regulieren prijs is.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op