Ik wil een IPv6 adres instellen voor mijn colocatie

Bij gebruik van een colocated server kunnen via de optie 'IP adressen' IPv6-adressen geconfigureerd worden.

Voordat een IP-adres gebruikt kan worden, moet deze eerst toegevoegd worden. Kies hiervoor in het 'Netwerkinformatie' overzicht via 'IP adressen' voor de optie 'Voeg een nieuw IPv6-adres toe'. In het hierop volgende venster kan een IP-adres ingevoerd worden. Let op dat hier enkel IP-adressen ingevoerd kunnen worden die binnen de toegewezen range vallen.

Zodra dit IP-adres is toegevoegd wordt deze in de 'Netwerkinformatie' tabel weergegeven. Vanaf dat moment is er ook Reverse DNS en monitoring op te configureren en kan dit IP-adres ook op je server worden geconfigureerd.