Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Het toevoegen van tags aan e-mailadressen

  Met het gebruik van de e-mail diensten van TransIP heb je de mogelijkheid om een tag voor je e-mailadressen te gebruiken. Dit is vooral handig om ontvangen e-mail in groepen te categoriseren. Dit kan echter ook worden gebruikt om spam te onderscheppen. In dit artikel leggen we je uit hoe je deze tags voor jouw e-mailadressen kunt benutten.

  Let op: Tags voeg je niet toe bij het aanmaken van je e-mailadressen. Je voegt deze tags pas toe wanneer je je bijvoorbeeld inschrijft voor de diensten van een website. Als hier wordt gevraagd om je e-mailadres in te vullen, voeg je hier een tag aan toe. Hoe je dit doet, wordt hieronder beschreven.

  Je kunt een tag toevoegen aan een e-mailadres door een '+', gevolgd door de tag voor het apenstaartje te plaatsen. Je kunt zelf kiezen wat je als tag invult.


  Beheer je ontvangen e-mailberichten met behulp van tags

  Wanneer je op een webshop een aankoop wilt maken, wordt er vrijwel altijd gevraagd om je e-mailadres in te voeren om je updates te geven over je bestelling. Als je deze e-mails liever niet in je Inbox wil ontvangen, maar in een centrale map met bijvoorbeeld de naam 'Shopping', dan kun je hiervoor tags gebruiken.

  Maak dan eerst een map aan in het e-mailprogramma waar je gebruik van maakt met bijvoorbeeld de naam 'Shopping'. Voeg dan een tag toe bij het invullen van je e-mailadres op websites waar je bestellingen wil plaatsen. Als je e-mailadres 'info@mijnwebsite.nl' is, vul je in plaats daarvan bijvoorbeeld 'info+shopping@mijnwebsite.nl' in.

  Je kunt vervolgens een filter instellen binnen het e-mailprogramma waar je gebruik van maakt. Dit filter stel je in zodat e-mails gericht aan 'info+shopping@mijnwebsite.nl' direct naar de map 'Shopping' worden verplaatst. Zo hou je je inbox georganiseerd!


  Filter spam met behulp van tags

  Wanneer je je met je e-mailadres inschrijft voor de diensten van websites, loop je het risico dat je e-mailadres met derden wordt gedeeld. Om na te gaan welke websites zich hier schuldig aan maken, kun je ook tags inzetten.

  Zorg er dan voor dat, wanneer je je e-mailadres op een website invoert, een tag toevoegt aan je e-mailadres van die specifieke website.

  Zodra je dan spam ontvangt, zul je door de specifieke tag direct weten welke website jouw e-mailadres heeft doorgespeeld aan derde partijen.

   

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op