Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Ik wil extra gebruikers aanmaken voor mijn account bij TransIP

  Momenteel is het niet mogelijk om extra gebruikers aan te maken binnen je TransIP account. Je hebt één login en enkel met deze gegevens kun je (iemand laten) inloggen op jouw account. In dit account heb je de volledige toegang tot het beheer van je gegevens en diensten.

  Er zijn daarentegen wel mogelijkheden om toegang te geven tot de webruimte van je webhostingpakket via SFTP gegevens, het beheer over VPS diensten en factuurinformatie.


  SFTP-gegevens

  Wanneer je bijvoorbeeld je websitebouwer toegang wilt geven tot de webruimte van een webhostingpakket, kun je hem of haar voorzien van de SFTP-gegevens. Deze gegevens vind je te allen tijde terug in je controlepaneel.


  Stap 1

  Log in op je controlepaneel en navigeer naar jouw domeinnaam via het 'Domein & Hosting' tabblad. Klik op 'Webhosting beheren' naast 'Webhosting' om jouw website op het webhostingpakket te beheren.

  Klik op webhosting beheren

  Klik bovenaan op 'Website', gevolgd door 'SFTP/SSH'.

  Selecteer je domeinnaam in je controlepaneel


   

  Stap 2

  Hier vind je de inloggegevens terug om verbinding te maken met het SFTP-programma van jouw keuze.

  Jouw SFTP gegevens

  Om in te loggen binnen een SFTP-programma heb je de volgende gegevens uit deze pagina nodig:

  • Gebruikersnaam
  • Host
  • Wachtwoord
  • SFTP poort: 22 of 2222

  Je kunt het SFTP-wachtwoord wijzigen door op de pagina met jouw SFTP-gegevens onder 'Wachtwoord' aan de rechterkant op het potloodje te klikken.


  Toegang tot VPS-diensten

  Voor het beheer van een VPS kun je iemand, indien van toepassing, toegang geven via SSH/RDP of deze toegang opzetten via de API. Let wel dat wij hier geen inhoudelijke ondersteuning op bieden.


  Factuurinformatie

  Indien iemand alleen toegang behoort te hebben tot de factuurinformatie, kun je de facturen mailen vanuit je controlepaneel of deze persoon instellen als administratieve contactpersoon. Zie ook het artikel 'Een kopie van een factuur opvragen' voor meer informatie.  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op