Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Een VPS upgraden naar een PerformanceVPS

  In 2021 introduceerden we PerformanceVPS'en. Mogelijk heb je echter nog een bestaande 'reguliere' VPS en wil je die upgraden naar een PerformanceVPS.

  Het omzetten van een VPS naar een PerformanceVPS (of omgekeerd) is niet rechtstreeks mogelijk: dit komt doordat het VPS- en PerformanceVPS-platform is opgedeeld in clusters. Tussen deze clusters kunnen (nog) geen IP-adressen uitgewisseld worden.

  Je kunt wel een VPS klonen naar een PerformanceVPS of een snapshot van je VPS maken en die terugplaatsen op een PerformanceVPS (of omgekeerd). Let wel wanneer je een van deze opties kiest op het volgende:

  • Om een snapshot te kunnen herstellen op een andere (Performance)VPS moet de omvang van de schijven overeenkomen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een SSD add-on toevoegen aan de (Performance)VPS. Let wel dat SSD add-ons niet los opgezegd kunnen worden.
  • Update je IP-configuratie op de PerformanceVPS als je een statische configuratie gebruikt.

   

  Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' onderaan deze pagina.

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op