Winkelwagen

  Sorry, we konden geen resultaten vinden voor jouw zoekopdracht.

  Ik wil 'managed' ondersteuning voor mijn VPS

  Onze VPS-diensten zijn volledig 'selfmanaged'. Dat houdt in dat wij alleen de infrastructuur en het OS leveren, maar dat het beheer van de VPS altijd in jouw eigen handen ligt. Een van de kernwaarden waar TransIP voor staat is zelfredzaamheid en in die visie zou het aanbieden van 'managed' diensten ook niet direct passen.

  Daarnaast zouden 'managed' diensten ook een flinke impact hebben op onze capaciteit. Wij bieden dan ook geen extra SLA's waarbij eventueel beheer bijgekocht kan worden zoals dat bij sommige andere partijen wel het geval is.

  Uiteraard zullen wij bij vragen dan wel problemen iemand graag van advies voorzien, maar kunnen en zullen wij zelf nooit handelingen op de VPS uitvoeren. Bij netwerk- of hardware-storingen zullen wij uiteraard zelf direct actie ondernemen om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

  Managed oplossingen bij dochterondernemingen

  Als je op zoek bent naar een managed VPS, kun je het beste contact opnemen met een van onze dochterondernemingen  iXL, Proserve of VDX Zij bieden namelijk managed oplossingen aan, waarbij iXL bijvoorbeeld managed oplossingen aanbiedt op de infrastructuur van TransIP.

  iXL Hosting

  iXL is de Managed Hosting Partner voor de kleinere zakelijke markt. Met een team van deskundige specialisten bieden zij managed oplossingen aan vanuit betrouwbare datacenters in Nederland, alsook op de infrastructuur van TransIP.

  Proserve

  Proserve levert op maat gemaakte IT-oplossingen voor het MKB+ om bedrijven te laten groeien en innoveren.
  Zo zorgen zij ervoor dat jouw IT-omgeving 24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft en bieden zij technologie die met je meegroeit en jouw ambities ondersteunt.

  VDX

  VDX is de hostingprovider voor iedereen, ongeacht of je een kleine onderneming hebt of een thuisgebruiker bent die genoeg heeft aan één of enkele VPS'en van het formaat X1-X8.

  VDX

  Kom je er niet uit?

  Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

  Neem contact op